Από το Επταπύργιο με αγάπη

Για όσους, παρά την κατοχή της ύλης και της πεζότητας, διαθέτουν ψήγματα ρομαντισμού, ευαισθησίας και ανιδιοτελούς -πρωτογενούς-  αγάπης.

Εκεί που η καθημερινή κούραση δημιουργεί πρόβλημα, τόσο στα μάτια όσο και στη σκέψη σου, είναι ευκαιρία να απολαύσεις κάτι το υγιές και παραγωγικό. Υγιές γιατί θα ξεκουράσεις την ύπαρξή σου με ειρήνη και πνευματική ασφάλεια. Παραγωγικό γιατί το διάλειμμα αυτό θα σε οδηγήσει να ζήσεις νοερά στους χώρους εκείνους, όπου νέο παιδί έζησες, σπούδασες, επισκέφθηκες ως περιηγητής  ή θα ήθελες να επισκεφθείς και να προσροφήσεις με δέος την ομορφιά του τοπίου αλλά και την αύρα μιας δοτικής πόλης που είναι  ξεχωριστή για την πλατιά της θάλασσα, την καθαρότητα των ονείρων της και τη μεγάλη ζεστή της αγκαλιά. Αξιοποιώντας την τεχνολογία απήλαυσε την πόλη του φωτός αφού κάνεις κλικ στην πιο κάτω διεύθυνση – σύνδεση:

 

http://www.littleplanet.gr/360/eptapyrgio.html

Την διεύθυνση, μου την έστειλε ξεχωριστός φίλος, ο οποίος παραμένει αθεράπευτα σταθερός στη νοερή πόλη του φωτός, του ρομαντισμού και του ονείρου. Τον ευχαριστώ.

Advertisements
This entry was posted in Ταξιδιωτικά - περιηγητικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s