Κύριε ελέησον…

ελθέτω...

ελθέτω…

Κύριε ελέησον!!!  Με πόση ελαφρότητα οι βουλευτές επιρρίπτουν ο ένας στο άλλο την ευθύνη που δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν χθες το περιβόητο νομοσχέδιο;

Αν ψάχνουν με τόση ζωτικότητα να βρουν ποιος έχει την ευθύνη που κινδυνεύει η χώρα να μην έχει την τέταρτη εκταμίευση, τότε αναλαμβάνουμε να βρούμε εμείς τον φταίχτη.

Τελικά ποιο είναι το νομοσχέδιο που προκαλεί τις έριδες μεταξύ των κομμάτων; Ποια είναι η πραγματική αιτία; Η απάντηση είναι: η προσπάθεια κομμάτων να ικανοποιήσουν –μεροληπτικά- ψηφοφόρους των Ημικρατικών Οργανισμών με τις επανωτές τροποποιήσεις που συνεχώς έκαναν. (Ψηφοφόρους, οποίοι έχουν και εργασία και ψηλόμισθοι είναι. Η αφρόκρεμα της δημόσιας υπηρεσίας). …Η τάξη των ανέργων, των ιδιωτικών υπαλλήλων και των άλλων υπαλλήλων του δημοσίου ας κουρεύονται ή στο κάτω κάτω ας ξεσηκώνουνταν και αυτοί όταν τους απέλυαν από τις δουλειές τους, όταν τους μείωναν τους μισθούς, όταν τους έπαιρναν τα χρήματα για το  καλό του τόπου. ( Άποψη και εκπροσώπου των πιο πάνω Οργανισμών). «Γαία πυρί μειχθήτω».

Τελικά κύριοι την ευθύνη έχουν οι νουνεχείς, ανεξάρτητοι, ελεύθεροι σκεπτόμενοι, οι μορφωμένοι, οι ακαδημαϊκοί και γενικά οι άνθρωποι του πνεύματος οι οποίοι δεν εξεγείρονται για να διατρανώσουν με σφοδρότητα την αντίδρασή τους στα καμώματα, τερτίπια, καπρίτσια, πείσματα, και τα «τατσιλλίκια» των βουλευτών μας.

Σημ: Ο κ. βουλευτής κ. Αντωνίου του ΔΗΚΟ (η θετική ψήφος του οποίου θα έκρινε την ψήφιση του νομοσχεδίου), πώς και έτσι ξαφνικά βρέθηκε στο άλλο …στρατόπεδο; (!!!!!!!!!!!!!!)

Advertisements
This entry was posted in Πολιτικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s