Αυτοδιαφήμιση (τρίτη αναφορά)

 

aΞέρεις πολύ καλά ότι δεν διαβάζουν όλοι  τις διάφορες αναρτήσεις σου. Και είναι αυτό σωστό και λογικό. Μα δεν είναι σωστό και δεν είναι λογικό να μην διαβάζουν και τις επιστολές που στέλλεις κυρίως όταν στέλλονται σε δημόσια ή ημικρατική υπηρεσία.   Με βάση το νόμο θα πρέπει να απαντήσουν εντός ενός μηνός. Όσο αφορά τον ιδιωτικό τομέα, είναι ηθικό και πρέπον να απαντούν και ας ρίχνουν την επιστολή σου στον κάλαθο των αχρήστων.

Στις 23.03.2013 στάλθηκε στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα (ΡΙΚ) η πιο κάτω επιστολή που είναι σχετική με μία διαφήμιση. Καμία απάντηση. Καμία αντίδραση. Καμία ενόχληση. Παχυδερμία με όλη τη σημασία της λέξης. «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Η αυτοδιαφήμιση «Ψηφιακός Ηρόδοτος», συνεχίζεται ακατάσχετα σε σημείο που προκαλεί εκνευρισμό και φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αποσκοπεί η εν λόγω εξαγγελία- διαφήμιση.

 

Ιδού η επιστολή που στάλθηκε τότε, στις 23.03.2013

 

 

Προς τον

Διευθυντή

Ραδιοφωνικών προγραμμάτων

(Τρίτο πρόγραμμα)

 

 Έχω την εντύπωση ότι η εξαγγελία της έναρξης του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ψηφιακός Ηρόδοτος», που γίνεται σε συνεργασία με άλλους, αποτελεί σημαντική και αξιοπρόσεκτη προσπάθεια του ΡΙΚ και για τούτο πραγματικά έχετε τα συγχαρητήρια όλων.

Η καθημερινή όμως αναφορά της πιο πάνω διαφήμισης, καταντά αυτοδιαφήμιση και κυρίως η επανάληψη πολλάκις της φράσης «Ψηφιακός Ηρόδοτος», «Ψηφιακός Ηρόδοτος», έχω την ταπεινή πεποίθηση ότι αποτελεί εκνευριστικό ηχητικό άκουσμα που βλάπτει την αξία και το μέγεθος της όλης προσπάθειας που γίνεται. Καλύτερα θα ήταν η περιοδική αναφορά για την εξέλιξη του σχετικού προγράμματος.

Ως ένας φανατικός ακροατής του ΡΙΚ είχα την υποχρέωση να σας εκφράσω την πιο πάνω άποψή μου.

23.03.2013

 

 Δυστυχώς καμία απάντηση υπήρξε για την πιο πάνω εισήγηση. Αντίθετα οι διαφημίσεις από το πιο πάνω ραδιοφωνικό κανάλι αυξήθηκαν!!!

Η ρήση «εμείς κρατάμε και το μαχαίρι και το κρέας» πηγαίνει γάντι σε αυτή την περίπτωση. ρήση Η

Advertisements
This entry was posted in Κοινωνικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s