Έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση

imagesCAT94807Σημαντικά και σοβαρά γεγονότα συμβαίνουν γύρω από την πολιτική τού τόπου, που επηρεάζουν πολύ, τουλάχιστον, την καθημερινότητα των πολιτών, εδώ και τρεις μέρες.

Άφιξη του πρωθυπουργού (της Ελλάδας) σε καιρούς, πολιτικής και περιφερειακής κρίσης, έντονης πολιτικής διπλωματίας, εθνικών παραβιάσεων από γειτονικό κράτος, σε περίοδο που διμερείς και τριμερείς συναντήσεις αρχηγών κρατών θα  καθορίσουν συνεργασίες που αφορούν το μέλλον αυτού του δύσμοιρου τόπου. Διεξάγονται  ζυμώσεις, πολιτικές και διπλωματικές, γίνονται συζητήσεις σε όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια γύρω από τις διαμορφούμενες εξελίξεις στην περιοχή. Ο κόσμος αγωνιά για τις εξελίξεις αυτές. Για πρώτη φορά μια φίλη γειτονική χώρα (η Αίγυπτος), αποτελεί το τρίτο μέλος της τριμερούς συνάντησης.

Όλος ο ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος, όλα τα ΜΜΕ γενικά, ασχολούνται με αυτό το θέμα που ενδιαφέρει άμεσα τους αναγνώστες τους. Μόνο μια εφημερίδα κάνει εξαίρεση. Η «Χαραυγή». Εκφραστικό όργανό τού αντιπολιτευόμενου κόμματος, του ΑΚΕΛ. Την πρώτη ημέρα των γεγονότων, ασχολείται με κύριο θέμα το «τερματικό».»Η κυβέρνηση «θαύει» την ιδέα του Τερματικού»  και τη δεύτερη ημέρα ασχολείται με κύριο θέμα το «νέο σύστημα διορισμού στην εκπαίδευση».

Αυτό θα πει σεβασμός προς τους αναγνώστες!!!

Αυτό θα πει πληροφόρηση!!!

Έγκαιρη και έγκυρη!!!

 

 

Advertisements
This entry was posted in Πολιτικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s