Φως στη σήραγγα;

untitledΠαλαιότερα για να δείξουν ότι κάποιος απέτυχε στη ζωή του και ήταν φτωχός, έλεγαν ότι έπεσε σε «κοπρόλακκο» (Οικιακός αποχετευτικός λάκκος). Με το πέρασμα τού χρόνου και με την εξέλιξη της κοινωνίας, ο «κοπρόλακκος» μετεξελίχθη σε αποχετευτικό σύστημα (ΣΑΠΑ). Στις μέρες μας λοιπόν, όσοι πέσουν μέσα στο αποχετευτικό σύστημα, πλουτίζουν. Αυτό θα πει ΕΞΕΛΙΞΗ!!!

Αγαπητοί μου, για να γίνει τροχιοδρόμηση, διερεύνηση, πρόσαψη κατηγορίας και απόδοση δικαιοσύνης, σχετικά με τις διάφορες ατασθαλίες, θα πρέπει να ηγούνται των υπηρεσιών εκείνων που έχουν την εξουσιοδότηση να επεμβαίνουν, άνθρωποι ακέραιου χαρακτήρα και να συμφωνούν μεταξύ τους.imagesCAI1QTQF

Φαίνεται προς το παρόν, (και λέω «προς το παρόν» μια και η εμπιστοσύνη μας είναι κλονισμένη), ότι σήμερα στην Ελεγκτική Υπηρεσία, στη Νομική Υπηρεσία, στο Αρχηγείο Αστυνομίας και στον επηρεαζόμενο Δήμο, υπάρχουν οι άνθρωποι – κλειδιά που έχουν τις πιο πάνω προϋποθέσεις.

Έχοντας υπόψη α) ότι παλαιότερα για τις ίδιες υποθέσεις υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες αλλά δεν γινόταν τίποτε β) οι σημερινοί άνθρωποι – κλειδιά είναι καινούργιοι στις θέσεις- κλειδιά, εξάγεται έκδηλα το συμπέρασμα ότι οι προηγούμενοι ίσως κάτι είχαν να κρύψουν ή δεν συμφωνούσαν μεταξύ τους. imagesCA3KPQE7

Εν πάση περιπτώσει, σχετικά με το μεγάλο «φαγοπότι» τού ΣΑΠΑ (που αποτελεί κύριο θέμα των ημερών) εκτός από τις πολλές επισημάνσεις και καταγγελίες που υπήρχαν παλαιότερα, από ειδικούς στο θέμα, ήταν και οι δικές μας, τρεις φτωχές αναρτήσεις, το 2010, όπως πιο κάτω:

 

Κακοτεχνίες για περισσότερο κέρδος (Επιβεβαίωση άρθρων μου στις 05/09/10 και 22/09/10)

Posted on Οκτωβρίου 8, 2010

επιβεβαίωση τραυματισμένης ασφάλτου

Εκ των υστέρων βλέποντες …αλλά ποια η επανόρθωση;

Ο ανταποκριτής του πρωινού δρομολογίου ΡΙΚ, στην Πάφο, κ. Πανίκος Ευριπίδου, σε ανταπόκρισή του, σήμερα στις 8/10/10 το πρωί, μετέδωσε δήλωση του Προέδρου Κοινοτικού Συμβουλίου προαστίου της Πόλης Πάφου, που εξήχθη από συνεδρία μεταξύ Επαρχιακής Διοίκησης, Δημοσίων έργων και υπεύθυνου του ΣΑΠΑ, ότι οι εργολάβοι στην προσπάθειά τους να μειώσουν τα κόστη τους δεν έκαμαν την κανονική συμπίεση χωμάτων στα αυλάκια που διάνοιξαν, στα πλαίσια της κατασκευής του αποχετευτικού έργου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθιζήσεις και με τον επερχόμενο χειμώνα το πρόβλημα θα γίνει πιο έντονο και δραματικό.

Δηλαδή επαληθεύονται πανηγυρικά τα άρθρα μου που αναρτήθηκαν στο blog μου στις 5 και 22 Σεπτεμβρίου 2010.

Εκ των υστέρων, βλέποντες και παραδεχόμενοι …αλλά ποια η επανόρθωση; Των ζημιών οχημάτων, των ζημιών σπονδύλων, των ζημιών ψυχικής ισορροπίας και ποια η λύση για αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος; Εκ των υστέρων επιβολή αποκοπών, θα πρέπει να περάσει από γραφειοκρατικές δαιδαλώδεις διαδικασίες.

Πρόληψη θα έπρεπε να ήταν ο αυστηρός καθημερινός ΕΛΕΓΧΟΣ εκ του σύνεγγυς και αν δεν υπήρχε θετική ανταπόκριση, κλείσιμο της συγκεκριμένης φάσης των εργασιών. (Σύμφωνα με σχετική πρόνοια του συμβολαίου).

 

Advertisements
This entry was posted in Καθημερινά, Κοινωνικά, Περιβαλλοντικά. Bookmark the permalink.

2 Responses to Φως στη σήραγγα;

 1. Ο/Η MNASON λέει:

  Να γιατί πληρώνουμε τόσο ψηλά τέλη στα Συμβούλια Αποχετεύσεων…Πληρώνουμε το κόστος κατασκευής και λειτουργίας των αποχετευτικών συστημάτων + το κέρδος των επιχειρηματιών που εμπλέκονται στην κατασκευή τους + τους μισθούς των Συμβουλίων Αποχετεύσεως και του προσωπικού τους + τις μίζες και τα φακελάκια κάτω από το τραπέζι για επώνυμους και μή +++++ και το PARTY που στήθηκε και το οποίο πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολύ ακόμη, ήταν πολύ μεγάλο!

  • Ο/Η Yetos λέει:

   Αγαπητέ, ο λαός να απαιτήσει να επιστραφούν τα χρήματα. Οι βουλευτές να βρουν τους τρόπους από νομικής πλευράς να επιστρέφονται τα λεφτά. Αν είναι αντισυνταγματικό να αλλάξουν τις πρόνοιες του συντάγματος καλέ! Και ας μην ξεχνούμε ότι είναι ένα δοτό σύνταγμα. Εξάλλου ένα σύνταγμα με τόσες «τρύπες» τι να το κάνουμε;
   Αγαπητέ, καταντήσαμε,(γιατί κατάντια είναι) πέρα από τις δόσεις των δικών μας δανείων, να πληρώνουμε και δόσεις για να έχουν περιουσία και καλοπέραση οι κλέφτες και ο περίγυρός τους. ΕΛΕΟΣ!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s