Κόμμα καθαριστριών

 1Το μέγεθος της αγωνιστικής δραστηριότητας των απολυθεισών καθαριστριών, τού Υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδας, θα μείνει στην ιστορία. Από τον καιρό που απολύθηκαν από το δημόσιο, λόγω πλεονάζοντος προσωπικού, αγωνίζονται σκληρά, μεθοδικά και ακούραστα για να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

2Μου κάνει εντύπωση η αγωνιστικότητά τους. Η φήμη της μαχητικότητάς τους είναι τόσο μεγάλη που οδήγησε τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση να εξαγγείλει και μετεκλογικά (προεκλογικά το έκανε συνεχώς) ότι θα επαναπροσληφθούν άμεσα. Η παρουσία τους στο προσκήνιο των αγώνων έγινε σύμβολο. Μέχρι και η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, τους υποδέχθηκε χθες, στα γραφεία της και συζήτησαν τα …πεπραγμένα της χώρας. Για τη συνάντηση αυτή δόθηκε ευρεία δημοσιότητα με τις τηλεοπτικές κάμερες επί τόπου.

3Φαίνεται ότι σε αυτές τις τάξεις τού εργατικού δυναμικού, υπάρχουν κάποια άτομα, που διαθέτουν εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι υπάρχει μια τόσο έντονη μεθοδική και συνεχής κινητοποίηση αυτών των απολυθέντων ανθρώπων, του κατά τα άλλα συμπαθητικού επαγγέλματος, να αγωνίζονται ποικιλοτρόπως εδώ και τόσο καιρό για επίτευξη τού στόχου τους.

JJΝομίζω ότι είναι καιρός, οι καθαρίστριες να προχωρήσουν στην ίδρυση πολιτικού κόμματος (κόμμα των καθαριστριών), για να αποτελέσει τούτο σύμβολο τού αγώνα εναντίον της κάθε προσπάθειας αλλαγής τού κατεστημένου και υπέρ της πάλης εναντίον όλων αυτών που προσπαθούν να νοικοκυρέψουν τα δημοσιονομικά και γενικά τα οικονομικά τού τόπου, σε βάρος τού απλού λαού!!!

Εμείς λέμε, ναι. Αν οι καθαρίστριες έχουν δίκαιο, να επαναπροσληφθούν άμεσα, όπως όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους και δεν έχουν στις τάξεις τους ηγετικές φυσιογνωμίες, για να συντηρούν δυναμικά την αντίδρασή τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι να προσληφθούν και να εργαστούν εκεί που πρέπει, παραγωγικά, εποικοδομητικά και με εργατικότητα, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο δραστικά και ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας .

Advertisements
This entry was posted in Καθημερινά, Κοινωνικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s