Το πιο ακριβό φροντιστήριο του κόσμου

alexisasΗ απομυθοποίηση ενός ηγέτη

Ο Ελληνικός λαός πλήρωσε σαράντα δισεκατομμύρια ευρώ (περίπου), ως εξαμηνιαία δίδακτρα σε ειδικό φροντιστήριο, για να μάθει ο κ.Τσίπρας τι σημαίνει μνημονιακός, αντιμνημονιακός, τρόικα, θεσμοί και ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Δηλαδή σαράντα δισεκατομμύρια για να διδαχθεί ένας ηγέτης απλά πράγματα για την Ευρωπαϊκή Ένωση,  πράγματα που γνωρίζει τόσο καλά και ο πιο απλός πολίτης αυτού του τόπου.

Εκτός από τα πιο πάνω έξοδα που επωμίσθηκε ο Ελληνικός λαός,  αρκετά άλλα εκατομμύρια, πλήρωσε και η Ευρώπη σε ιδιαίτερα μαθήματα προς τον ίδιο, μέσω του eurogroup, Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ευρωπαϊκών κοινοβουλίων, διεθνών επισκέψεων,  ( όπως Συνεδριάσεις, Συνόδους, γραφειακή ύλη, παρεμφερές προσωπικό, έξοδα εκτός έδρας, αεροπορικά εισιτήρια,  ξενοδοχεία, κλπ) για να εμπεδωθεί στον κ. Τσίπρα η μεθοδολογία με την οποία εργάζονται οι ευρωπαϊκοί θεσμοί.

Επίσης στοίχισε σε ευαίσθητους ανθρώπους της Ελλάδας, όσο και σε μέλη άλλων λαών και φορέων της Ευρώπης, επί πλέον εκατομμύρια, για ψυχοπλακωτικές παθήσεις, αγχολυτικά φάρμακα και έξοδα για ειδικές συνεδριάσεις σε εξειδικευμένους ιατρούς, στην προσπάθεια να ξεπεραστεί το στρες, η κατάθλιψη και το άγχος που δημιούργησε η εξάμηνη πειραματική πορεία του κ. Τσίπρα προς αχαρτογράφητα πελάγη.  Σε πελάγη όπου παιζόταν στα ζάρια η Ελλάδα. Grexit, ναι ή όχι. Βύθιση στα βάθη του πελάγους, ναι ή όχι.

Ακόμη ένας Τσίπρας να εμφανισθεί στην Ελλάδα και το «τετέλεσται» θα είναι πια γεγονός.

Μη γένοιτο…

Advertisements
This entry was posted in Πολιτικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s