ΓΕ.Σ.Υ.

Μετά από χίλιες δυσκολίες, παλινδρομήσεις, με αιτία οικονομικές, πολιτικές και επαγγελματικές αγκυλώσεις, τελικά ψηφίστηκε -παμψηφεί- από τη Βουλή, το σχετικό νομοσχέδιο που αφορά το Γενικό Σχέδιο Υγείας της χώρας. Ενώθηκαν όλες οι θετικές και όλες οι αρνητικές «προσπάθειες» και με τη δράση κάποιων έξυπνων καταλυτών, δημιουργήθηκαν οι δυναμικές εκείνες που όλοι, εκόντες-άκοντες, ψήφισαν το πιο πάνω νομοσχέδιο. Την επιστημονική ανάλυση της μακράς πορείας αυτού τού περιβόητου Σχεδίου, μπορούν να κάνουν μόνο οι ψυχολόγοι, οι ψυχίατροι και οι κοινωνιολόγοι τού μέλλοντος.

Απόδειξη της αναγκαιότητας, της πιο πάνω επιστημονικής ανάλυσης, αποτελούν, μεταξύ άλλων, οι σχετικές κραυγαλέες αρνητικές αναφορές πολιτικών προσώπων, μέσω ΜΜΕ, λίγες ώρες μετά την ψήφιση τού νομοσχεδίου σε νόμο. Όλοι αυτοί βγήκαν «εξωπανάυρα» (δηλαδή, αφού τέλειωσε το πανηγύρι) και διαλαλούν ότι το ΓΕ.Σ.Υ. έχει αδυναμίες, παραλείψεις και προβληματικές  εξαρτήσεις που όπως υποστηρίζουν, είναι βέβαιο ότι θα επέλθει, αργά ή γρήγορα, η κατάρρευσή του.

Συμπερασματικά αυτοί οι πολιτικοί άνδρες, όπως θέλουν να τους αποκαλούμε, ψήφισαν θετικά το σχέδιο (ίσως εν όψει εκλογών) και την επαύριον ανέβηκαν στην άμαξα της πολιτικής και άρχισαν να καταγίνονται στον γνωστό «αμανέ» τού στείρου αρνητισμού, καλυπτόμενοι υπό το μανδύα τού αντιπολιτευτικού λόγου.

Αχ κατακαημένη πατρίδα…! Όλοι διατείνονται ότι σε αγαπούν, σε λατρεύουν και θυσιάζονται για σένα και την ίδια ώρα σε αγνοούν, σε καπηλεύονται και σε στραπατσάρουν, μέχρι αηδίας.

Η φιλοπατρία, η δημοκρατία, η ελευθερία θέλουν νοημοσύνη, ήθος, αρετή και τόλμη.

Advertisements
This entry was posted in Πολιτικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s